Project 74

Project 74

De uitnodigingsbrief voor project 74:

Onder de naam Opus 22 wordt tweemaal per jaar een ad-hoc orkest voor gevorderde amateurs samengesteld, dat ergens midden in het land een weekend lang aan de slag gaat. Wij zien het als een uitdaging ons die twee dagen te verdiepen in een belangrijk symfonisch werk.Wij zien het als een uitdaging ons die twee dagen te verdiepen in een belangrijk symfonisch werk. Er is een nieuw project gepland (project 74) en wel in het weekend van 7 en 8 oktober 2023. Onder leiding van Joost Geevers zullen we de derde symfonie van Sibelius gaan instuderen, waarbij we erop rekenen dat iedereen zijn partij goed heeft voorbereid.

We repeteren opnieuw in de zaal van harmonievereniging Aurora in Driebergen.

De kosten voor deelname aan het weekend bedragen € 30; studenten betalen € 20.

De organisatie is in handen van het Opus-team, dat zorgdraagt voor de voorbereiding van het weekend en de werving van de verschillende instrumentengroepen voor zijn rekening neemt.

Bij hen kun je altijd terecht met vragen en opmerkingen:

instrumentgroepcontactemailtelefoon
Violen/altviolenSteef Volpstevenvolp1947@gmail.com033-2851301
Celli/bassenGert Jan Maasgjcmaas@kprint.nl06-53406948
Houtblazers/hoornsTom Temmeton.temme@gmail.com06-11361897
Koper/slagwerkSteef Volpstevenvolp1947@gmail.com033-2851301

Je kunt je per e-mail aanmelden bij je eigen coцrdinator. Wacht daarmee niet te lang. Het is voor de organisatie van belang om tijdig te weten dat er een compleet orkest zal zijn. Stuur een e-mail met je gegevens naar je coцrdinator. We gaan er wel van uit dat iedereen die zich aanmeldt gevaccineerd is.

Na aanmelding krijg je een bevestigingsbrief met vermelding van het rekeningnummer van Opus voor het overmaken van je bijdrage. Daarna sturen we je zo snel mogelijk digitaal je partij. We vragen je die zelf te printen. Eind september volgt de gebruikelijke mail met de laatste info.

Namens het Opusteam,
Steef Volp

Ontwerp en vormgeving:
Eef Fakkeldij (2006)