Project 75

Project 75

De uitnodigingsbrief voor project 75:

Onder de naam Opus 22 wordt tweemaal per jaar een ad-hoc orkest voor gevorderde amateurs samengesteld, dat ergens midden in het land een weekend lang aan de slag gaat. Wij zien het als een uitdaging ons die twee dagen te verdiepen in een belangrijk symfonisch werk.Wij zien het als een uitdaging ons die twee dagen te verdiepen in een belangrijk symfonisch werk. Er is een nieuw project gepland (project 75) en wel in het weekend van 2 en 3 maart 2024. Onder leiding van Joost Geevers gaan we de eerste symfonie van Brahms instuderen. Iedereen moet zijn partij goed voorbereiden.

We repeteerden opnieuw in de zaal van harmonievereniging Aurora in Driebergen.

De kosten voor deelname aan het weekend bedragen € 30; studenten betalen € 20.

De organisatie is in handen van het Opus-team, dat zorgdraagt voor de voorbereiding van het weekend en de werving van de verschillende instrumentengroepen voor zijn rekening neemt.

Bij hen kun je altijd terecht met vragen en opmerkingen:

instrumentgroepcontactemailtelefoon
Violen/altviolenPiet Creutzbergpietcreutzberg@gmail.com06-53704166
Celli/bassenGert Jan Maasgjcmaas@kprint.nl06-53406948
Houtblazers/hoornsHenneke de Bruijnhennekedebruijn@gmail.com06-10705870
Koper/slagwerkTon Temmeton.temme@gmail.com06-11361897

Je kunt je per e-mail aanmelden bij je eigen coцrdinator. Wacht daarmee niet te lang. Het is voor de organisatie van belang om tijdig te weten dat er een compleet orkest zal zijn. Stuur een e-mail met je gegevens naar je coцrdinator.

Na aanmelding krijg je een bevestigingsbrief met vermelding van het rekeningnummer van Opus voor het overmaken van je bijdrage. Daarna sturen we je zo snel mogelijk digitaal je partij. We vragen je die zelf te printen. Midden februari volgt de gebruikelijke mail met de laatste info.

Het Opusteam,

Ontwerp en vormgeving:
Eef Fakkeldij (2006)